Do Bubble míří Pechanová, Humpál a Nosovský

úterý, 28. července 2015, 15:27 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Digitální agentura Bubble rozšířila tým o tři experty se zkušenostmi z digitálního marketingu a sociálních médií, a to o Michaelu Pechanovou, Miloslava Nosovského a Matěje Humpála.

Zleva Matěj Humpál, Michaela Pechanová a Miloslav Nosovský

Michaela Pechanová přišla z agentury Zaraguza, kde se věnovala převážně komunikaci pro značky Škoda Auto, AXE a Finlandia Vodka. Stála i za kampaní „Škoda Bez Starostí “ a „Pomoz svému zrcadlovkáři“ pro Olympus. V minulosti pracovala také například pro Zoot či agenturu Nydrle. V Bubble působí jako kampaňový Idea Maker napříč klienty agentury a jako copywriter pro T-Mobile a Havana Club.

Miloslav Nosovský má za sebou deset let zkušeností s reklamou, v minulosti působil například jako Creative Director Design Lab, kde měl na starost například projekty pro Xerox Czech Republic & Slovakia, Mustang Shoes či Peugeot. V Bubble nastoupil na pozici Art Director & Idea Maker.

Matěj Humpál nastupuje na pozici Lead Developer. Přichází ze společnosti Medio Interactive jako PHD developer. Předtím byl vedoucí týmu vývojářů ve společnosti Jyxo. V Bubble zastává pozici Lead Developer (vedoucí vývojář).

-stk-