Do Triadu přichází Došková, Augustová a Studnička

úterý, 28. července 2015, 11:07 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do české pobočky reklamní agentury Triad Advertising nastoupili tři noví lidé na sociální média – Eva Došková, Věra Augustová a Jan Studnička.

Veronika Augustová, Jan Studnička a Eva Došková (zleva), foto: Triad Advertising
Veronika Augustová, Jan Studnička a Eva Došková (zleva), foto: Triad Advertising

Eva Došková přichází do Triadu na pozici Content and Media Strategy Lead z agentury Bubble, kde působila od samotného počátku firmy. Měla na starosti kampaně pro společnosti Jan Becher - Pernod Ricard, KMV, Bosch či Škoda Auto. V roce 2015 zvítězila v soutěži Young Lions 2015 v kategorii Cyber. V Triadu bude součástí týmu, který se stará o Pilsner Urquell, IKEA a Jihlavanku.

Na pozici Social Media Strategist bude působit Veronika Augustová, konkrétně se bude starat o značky Velkopopovický kozel, Kingswood a Frisco. Dříve pracovala ve společnosti Socialsharks, kde se podílela na nastavení FB strategie pro síť drogérií TETA či na správě sociálních profilů společnosti LMC orientované na výkon.

Juniorní pozici Social Media Specialist bude zastávat Jan Studnička, který psal pro časopis Čilichili. Pracovat bude pro značky z portfolia společnosti Reckitt Benckiser a adidas.

-stk-