Heureka vybrala pro ShopRoku agenturu M-ocean

čtvrtek, 23. července 2015, 15:14 Aktuality, Marketing MediaGuru

Nákupní portál Heureka.cz ukončil tendr na eventovou agenturu pro ShopRoku 2015. Pro realizaci slavnostního galavečera a celého konceptu soutěže vybrala Heureka z pěti uchazečů agenturu M-ocean.  Kromě ní se výběrového řízení zúčastnily také agentury Geometry global, Event arena, Select agency a Maxin Prague.

Sedmý ročník soutěže přináší i změny v konceptu. Hlavní změnou je nové načasování samotné soutěže i vyhlášení výsledků, které je plánováno až po uplynutí celého kalendářního roku 2015. Slavnostní galavečer se uskuteční 9. března 2016 v prostorech Fora Karlín.

„Chystáme opravdový galavečer spojený s exkluzivním programem, v rámci kterého vyhlásíme vítěze ShopuRoku 2015. Vnímáme, že právě taková akce na našem trhu chybí a stále rostoucí popularita online nakupování si oslavu zaslouží,“ říká Tomáš Braverman, ředitel nákupního portálu Heureka.cz.

I přes změnu konceptu zůstávají princip a cíle soutěže stejné jako v předchozích letech – najít, vyhlásit a ocenit ty nejkvalitnější a nejpopulárnější e-shopy na českém internetu za uplynulý rok.

M-ocean organizovala mimo jiné pět ročníků soutěže Havana Club Grand Prix, či jiná barmanská klání, například pro značky Chivas Regal nebo Beefeater.

-mav-