Httpool prodává reklamu pro TripAdvisor v ČR a SR

úterý, 07. července 2015, 16:26 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Reklamní síť Httpool zajišťuje nově prodej reklamy pro server TripAdvisor na českém a slovenském trhu. Možnost zobrazování reklamních produktů je nyní k dispozici inzerentům v České republice a na Slovensku prostřednictvím všech zařízení, včetně mobilů a tabletů. Mezi hlavní globální inzerenty na TripAdvisoru patří mezinárodní značky z různých sektorů – např. letecké společnosti, telekomunikace, technologie či FMCG.

Za posledních dvanáct měsíců tvoří uživatelé TripAdvisor v České republice 50 procent všech zobrazených stránek, které se týkají České republiky. Další země, které Češi sledují, jsou Itálie, Řecko a Španělsko. Z mimoevropských destinací vede USA, Thajsko a Egypt.

„TripAdvisor dokonale zapadá do cross-channel reklamní sítě společnosti Httpool. Díky této spolupráci získají inzerenti prémiový přístup k zobrazení reklamy na největší světové turistické stránce. Pro značky je to zajímavá příležitost spojit se s relevantním publikem v České republice, které čítá více než milion uživatelů měsíčně,“ řekl Radek Vašíček, country manager a spoluzakladatel společnosti Httpool v České republice. Httpool mj. v Česku na reklamním trhu zastupuje sociální síť Twitter.

-mav-