Mercedes-Benz se v kampani mění ve stroj času

středa, 15. července 2015, 11:39 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ve své nové kampani se automobilka Mercedes-Benz zaměřuje na autonomní jízdu. S mottem „Quality Time“ ukazuje na příkladu svého vizionářského výzkumného vozidla F015 Luxury in Motion její potenciál pro budoucí mobilitu i možný vliv na kvalitu života.

Komunikační koncept staví především na hodnotě času, který se stává největším luxusem moderních lidí. Automobil se díky autonomní jízdě mění ve stroj, který člověku v hektickém světě dokáže ztracený čas vrátit. „V naší kampani ‚Autonomní jízda‘ důsledně stavíme do středu zájmu člověka a představujeme výhody této nové formy cestování, tedy více soukromí a více času. Tím stanovujeme nová měřítka pro moderní luxus,“ říká Jens Thiemer, vedoucí marketingu divize Mercedes-Benz osobní vozy.

Základem kampaně, jež poběží do konce září, je internetový spot s melodií hitu Beatles „Baby you can drive my car“. Kromě toho zahrnuje komunikace také klasickou reklamu v tištěných a internetových médiích. Na ostrově Sylt bude v srpnu k vidění statická reklama na velké stěně LED.

-stk-