Pivovar Holba rozjíždí letní zážitkovou kampaň

čtvrtek, 16. července 2015, 16:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pivovar Holba spustil začátkem července letní zážitkovou kampaň s názvem „Mazáci Šeráci jedou do pivního ráje!“ Přispět má k budování vztahu se zákazníkem. K vidění je v outdooru, na internetu, v instore, podporuje ji komunikace na sociálních sítích, v rádiu i PR aktivity.

Vybraní fanoušci piva Holba Šerák, kteří se předem zaregistrují na webu holbajede.cz, jsou historickým autobusem Škoda RO z roku 1947 dopraveni do areálu pivovaru, kde na ně čeká bohatý program včetně exkurze se sládkem, pivní víceboj, občerstvení a dárky s merchandisingem značky. „Do pivního ráje nejsou samozřejmě zváni jen dlouholetí příznivci Holby, ale i 'čerství' zákazníci a nadšenci. Chceme všem ukázat, že se o každého fanouška staráme se stejnou péčí jako o naše pivo,” říká ředitel pivovaru Vladimír Zíka.

Tvůrcem a organizátorem této branded entertainment akce je kreativní reklamní agentura Loosers, která pivovaru již déle než rok poskytuje reklamní full-service. Kromě kreativy a in-house produkce projektu navrhli i mediální strategii.

-stk-