Adidas v kampani motivuje fotbalisty ke „své hře“

pátek, 07. srpna 2015, 12:09 Aktuality, Reklama MediaGuru

Adidas pokračuje v kampani Sport15, kterou spustila v únoru letošního roku. Nyní přichází se spotem Create Your Own Game, v němž se objeví fotbalisté Lionel Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, James Rodriguez, Thomas Müller a hvězda NBA Ricky Rubio.

Tentokrát se adidas zaměřuje v kampani především na fotbal. Vyzývá v ní hráče, aby přestali slepě následovat své fotbalové hrdiny a posunuli svou hru dál. „Fotbal se změnil a my chceme vyzdvihnout to nové a jiné. Oceňujeme hráče, kteří hrají svou hru a neustále přichází s něčím novým,“ uvedl Eric Liedtke, adidas Board Member divize Global Brands, s tím, že vize „vlastní hry“ je však relevantní pro všechny sporty.

Další část kampaně tak opět vychází z přesvědčení značky, že sport může měnit životy lidí k lepšímu, a její dlouhodobé snahy pomáhat sportovcům k tomu, aby se ve svých sportech stali těmi nejlepšími, jakými mohou být.

Nová část kampaně je prvním počinem ve spolupráci se společnostmi 72 a Sunny, které byly v březnu 2015 jmenovány globálními kreativními agenturami pro adidas a nyní zodpovídají za globální brandové kampaně napříč různými sporty.

-stk-