ČSA startuje podzimní kampaň na 18 trzích

středa, 26. srpna 2015, 10:19 Aktuality, Reklama MediaGuru

České aerolinie spustily 25. srpna podzimní kampaň se sloganem „Jste připraveni na cestu“. Potrvá do 7. září a objeví se na osmnácti trzích včetně českého, italského, španělského, francouzského či německého. Jedná se o kombinovanou kampaň podporující image společnosti a sekundárně komunikující speciální tarify do vybraných evropských destinací. Cílem kampaně je upozornit veřejnost na výhodné nabídky letenek, jež České aerolinie nabízejí na podzim letošního roku. Tím dávají svým klientům možnost prodloužit si letní dovolenou nebo si naplánovat prodloužený víkend v Evropě během nadcházejícího podzimu.

CSA

Na českém trhu se kampaň objeví v online i offline médiích. K vidění bude na stránkách vybraných cestovních kanceláří a agentur, dále Google.com, ČSFD.cz, Úschovna.cz, ale i na zpravodajských webech iDNES.cz nebo Cestovani.iDNES.cz. Kampaň bude rovněž podpořena reklamou na Facebooku. Online komunikaci doplní síť roll-boardů, citylighty v centru města, reklama na tramvajích, která bude tentokrát doplněna o velkoformátový polep. Součástí media mixu je i printová podpora v deníku Metro a advertorialy v lifestylových titulech Tina, TV Revue, Žena a život a TV Max.

Na zahraničních trzích bude aktuální kampaň komunikována zejména přes online kanály prostřednictvím Google Adwords, například na trzích ve Francii nebo Velké Británii také ve službě Skype.

Copywriting i kreativní zpracování nové podzimní kampaně bylo zrealizováno interně grafiky a marketingovým týmem Českých aerolinií.

-stk-