Jesenka, Pikao, Piknik se v kampani vrací do dětství

čtvrtek, 20. srpna 2015, 07:36 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mlékárna Hlinsko, výrobce Tatra mléka, se ve své aktuální kampani zaměřuje na své produkty v tubách – Jesenku, Pikao a Piknik. Primárním cílem kampaně je vyvolání motivace ke koupi, sekundárně pak posílení pozitivní image u cílové skupiny s těžištěm posunutým k mladší generaci.

Se sloganem „Pokaždé jako poprvé“ chce mlékárna ukázat, že se zmíněnou trojicí produktů se lidé mohou vrátit do svých dětských let. „Naše tuby jsou kultovní pochutinou jedné či dvou již dospělých generací. Když si ji dopřejeme, pokaždé přestaneme být rozumným dospělým, ale vrátí nás to do dětských let, kdy prostě jen toužíme po slastné chuti. Základní otázkou pro návrh komunikační strategie bylo ,jak se procucat k vyšším prodejům‘,“ vysvětlila marketingová manažerka Mlékárny Hlinsko Veronika Pácaltová.

Tatra_Kampaň - vizuál 1

Tatra_Kampaň - vizuál 2

Kampaň je k vidění zejména na internetu, kde je podpořena na FB profilu značky Tatra a na speciální microsite, kde bude probíhat také soutěž. Kampaň se objeví rovněž v tisku. Součástí kampaně jsou hrané spoty. „Ve videích zobrazujeme konkrétní lidi, dívku a chlapce, kterým skrze Jesenku, Piknik a Pikao umožňujeme si znovu zažít své zapomenuté dětské radosti a sny,“ doplňuje Pácaltová s tím, že drobných změn doznala i grafika obalů tub a skupinového balení.

Pod kampaní je podepsána agentura McCann. Produkce se ujala společnost Punch.

-stk-