Leoš Mareš či L. Pavlásek zatančí ve StarDance

neděle, 30. srpna 2015, 08:30 Aktuality, TV MediaGuru

Novinkou pořadu StarDance, který se na podzim po roční pauze vrátí do programu České televize, je zvýšený počet párů z osmi na deset. V sedmé řadě se mezi soutěžícími objeví například boxer Rostislav Osička tančící s Renatou Motlovou, dietoložka Kateřina Cajthamlová s Petrem Čadkem nebo dýdžejka Lucie Dvořáková vystupující jako DJ Lucca a Michal Kurtiš. Pořad budou opět moderovat Tereza Kostková a Marek Eben, uvedla mluvčí televize Alžběta Plívová. ČT bude pořad vysílat od poloviny října na ČT1 každou sobotu.

Jednu z deseti dvojic vytvoří herečka Marie Doležalová s Markem Zelinkou. "Navzdory prvnímu leknutí jsem zjistila, že Marek není žádný puntičkář a vůbec mu nevadí, že ve výčtu tanců, které mi moc nejdou a jsou na mě poněkud rychlé a složité, byly shodou okolností všechny ty, ze kterých nás bude soutěž zkoušet," napsala Doležalová na svém blogu Kafe a cigárko.

Další dvojice budou tvořit zpěvačka Leona Machálková a Michal Necpál, moderátor Leoš Mareš a Katarina Štumpfová, bavič Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová, zpěvák Radek Banga a Tereza Bufková, herec Marek Taclík a Martina Marková a herečka Jitka Schneiderová s Markem Dědíkem.

Leoš Mareš se za favorita nepovažuje. "Já a tanec? Řeknu vám to takhle: když tančím, lidé se mi smějí. Jsem lepší zpěvák než tanečník," uvedl.

V šesti sériích soutěže se po boku profesionálních tanečníků objevilo 48 slavných osobností. Mezi vítěznými celebritami byli herec a zpěvák Roman Vojtek, akrobatický lyžař Aleš Valenta, herečka Dana Batulková, herec Pavel Kříž a atletka Kateřina Baďurová. Poslední vítěznou dvojicí v roce 2013 byli herečka Anna Polívková a tanečník Michal Kurtiš. O vítězích rozhodovali pomocí SMS televizní diváci.

-čtk-