Oficiální partneři představili aktivity na kvalifikační zápasy

úterý, 25. srpna 2015, 12:06 Aktuality, Marketing MediaGuru

Oficiální partneři české fotbalové reprezentace představili své aktivity na podporu fandění během nadcházejících kvalifikačních zápasů.

Společnost PepsiCo, která se oficiálním partnerem reprezentace stala letos v létě, připravila aktivitu pro kvalifikační zápas ČR s Kazachstánem. Pokud se fanouškům podaří během zápasu 3. září svým fanděním překonat stanovenou hladinu zvuku, každý divák dostane plechovku Pepsi zdarma. Rozdáno by mohlo být přes 10 000 plechovek. „Touto výzvou chceme fanoušky motivovat k co největšímu výkonu a zároveň je odměnit za jejich podporu, protože bez nic se fotbalová reprezentace neobejde,“ řekl generální ředitel PepsiCo CZ Josef Neumann. Hlasitost fandění bude na stadionu v Plzni měřena hlukoměrem. „Chceme do České republiky přinášet nápady, jak popularizovat sport, z USA, kde je naše společnost partnerem například finále Super Bowl,“ doplnil Josef Neumann.

Na nadcházející utkání České republiky s Tureckem bude podporu zajišťovat další z partnerů české fotbalové reprezentace – pivní značka Gambrinus. Ta spouští celonárodní projekt o nejlepší fotbalové choreo. O vítězném návrhu bude hlasovat veřejnost, k vidění bude 10. října na letenském stadionu.

Marketingové aktivity oficiálních partnerů české fotbalové reprezentace jsou připravovány ve spolupráci s marketingovou agenturou STES.

-stk-