V čele Economia Events je nově Aleš Mohout

pondělí, 31. srpna 2015, 08:22 Aktuality, Lidé MediaGuru

Team Economia Events povede nově Aleš Mohout, který přichází ze společnosti Top vision. V nové roli bude zodpovědný za řízení aktivit v oblasti konferenčního byznysu. Jeho cílem má být rozvoj strategie konferenčního byznysu a vyhledávání nových příležitostí.

Další změnou je spuštění nového konferenčního portálu www.events.economia.cz, který přináší uživatelům nový způsob registrace s rozšířenou možností způsobů platby.

„Všechny změny podtrhují význam tohoto týmu pro mediální dům Economia. Spojení odborných konferencí či diskusních setkání s našimi tištěnými a digitálními tituly přináší velkou přidanou hodnotu. Projevuje se to i v zájmu o naše akce jak ze strany účastníků, tak i partnerů. Tento rostoucí trend chceme udržet i do budoucna,“ uvedl ředitel speciálních projektů Petr Orálek.

Mezi nejvýznamnější akce organizované týmem Economia Events ve druhé polovině roku patří konference Forum Media, Inovace v platebních kartách, Rodinné firmy či Bereme ženy na palubu  a série panelových diskusí v regionech zaměřená na technické vzdělávání.

-mav-