Boomerang a Mediaforce společně prodávají inzerci

pátek, 04. září 2015, 09:53 Aktuality, Tisk MediaGuru

Boomerang Publishing a Mediaforce vytvořily dohromady inzertní pool. Od 7. září začínají nabízet tematické balíčky. Společná inzertní nabídka představuje pro inzerenty možnost oslovení až 1,28 mil. zákazníků. Údaj vychází ze součtu tištěných / distribuovaných nákladů všech titulů obou vydavatelů.

V rámci jednotlivých inzertních balíčků lze nakoupit inzerci například v titulech Audi Magazín, ČiliChilli, ČSA Review, Das Auto. Magazín, Drink, Liška, Mazda Revue, Mercedes-Benz Magazín, Motohouse, Pařížská street, Rezident, Watch It! a 360°.

„Rozdíl mezi klientskými a klasickými spotřebními magazíny není tak výrazný, jak si řada zadavatelů reklamy myslí. Firemní magazíny dnes mají v komunikaci značek nezastupitelnou roli a objevuje se v nich podobně kvalitní a originální obsah jako u klasických komerčních magazínů. Velkou výhodou klientských magazínů je však cílená distribuce a jasně definovaná cílová skupina čtenářů. Spoluprací se společností Mediaforce rozšiřujeme zadavatelům prostor pro oslovení vybraných skupin zákazníků firem, jejichž magazíny vydávají obě společnosti,” uvedl Marek Hammerschmied, Sales Director ve společnosti Boomerang Publishing.

„Nabízíme prvek, který je pro zadavatele reklamy atraktivní, a to je garance skutečné minimální čtenosti, celkového počtu distribuovaných výtisků s jasně definovanou cílovou skupinou. Podobné atributy není schopná garantovat ani řada velkých vydavatelů. Díky kooperaci s Boomerang Publishing máme nejen větší reklamní zásah, ale především daleko operativnější obchodní politiku, což je dnes nezbytné,“ dodává Lenka Maureryová, Managing Director společnosti Mediaforce.

  Boomerang Publishing s.r.o. od roku 2001 vydává firemní média pro největší klienty v Čechách (ČEZ, Vodafone, PPF, Česká pojišťovna, Volkswagen, ČSOB, Ahold, ČSA, ČMSS Kofola a mnoho dalších). Vydavatelství se specializuje na firemní časopisy, noviny, brožury, blogy, příspěvky na sociální sítě nebo newslettery. Mediaforce, s.r.o., součást polygrafické skupiny Astron Group. Od roku 1997 mateřská společnost Astron vydávala vlastní a firemní časopisy a následně pod hlavičkou Mediaforce od roku 2010 vydává firemní časopisy, motoristické tituly (Motohouse, Motohouse Scooter Style, Katalog motocyklů a čtyřkolek), časopisy o luxusním zboží (Watch It!, Pařížská street) a dále pak informační brožury a spotřebitelské noviny. Od září startuje další dva vlastní mediální projekty: Drink a 360°.

-mav-