Do kampaně pro Konto Bariéry se zapojili i novináři

pondělí, 07. září 2015, 00:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Konto Bariéry vyrobilo vlastní kolekci triček a pod heslem Buď šik pro charitu ji od 1. září uvedlo do prodeje, jehož výtěžek poputuje na pomoc lidem s handicapem. Autory grafických motivů jsou přední čeští výtvarníci Stanislav Diviš, Věra Tataro a Jiří Votruba.

Limitovaná kolekce je za 299 korun v prodeji prostřednictvím www.kontobariery.cz. Ti, kdo si chtějí triko zakoupit osobně, mohou v sídle nadace nebo v rámci tradičních Dnů Marianne, které se uskuteční mezi 11. a 13. září.

Triky se rozšiřuje merchandising Konta Bariéry, tedy kolekce předmětů, jejichž prodej pomáhá financovat rehabilitační a kompenzační pomůcky, bezbariérové úpravy a další nezbytné věci pro lidi s handicapem. Konto Bariéry můžete podpořit také nákupem červených nosů nebo aromavisaček do auta.

Tvářemi kampaně Buď šik pro charitu, kterou nafotila Štěpánka Paseková, jsou nejen zpěváci a herci, ale i manažeři, novináři – Radek „Gipsy“ Banga, Eva Čížkovská, Martin Dejdar, David Gránský, Ota Klempíř, Jan Mühlfeit, Tomáš Sedláček, Vanda Wolfová, Jitka Schneiderová, Petr Šimůnek, Aleš Vojíř, Dáša Zázvůrková.

-mav-