Heineken podpoří spojení s Bondem i bondovskými party

úterý, 29. září 2015, 12:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pivní značka Heineken připravuje s nadcházející premiérou v pořadí již 24. bondovky Spectre integrovanou kampaň.

V rámci kampaně Spectre uvede Heineken speciální limitovanou edici pivních lahví ve stylu Jamese Bonda, se siluetou agenta 007 a speciálním logem Heineken k nové bondovské kampani. Bondovských lahví bude na trhu více než milion.

Heineken_LimitovanaEdice

Kampaň bude mít také silnou podporu v televizním a online prostředí, kde poběží spoty s představitelem Jamese Bonda Danielem Craigem. Heineken má v této reklamě svou vlastní Bond girl. Vedle Bonda se zde objeví i dívka Zara, která se náhodou stane aktérkou lodní honičky a agentovi 007 pomůže zachránit situaci. Na tvorbě spotu se podíleli filmaři a kaskadéři samotného snímku Spectre.

Od 20. října do 20. listopadu bude probíhat také promoce v obchodních řetězcích, kde každý sedmý soutěžící vyhraje 2 vstupenky do kina na film Spectre. K dalším aktivitám kampaně budou patřit také tematické večerní party. „V TOP provozovnách Heineken budou probíhat promo akce, takzvané bondovské večery,“ popisuje hlavní manažer značky Richard Gažo s tím, že vše se bude konat za přítomnosti agentek – hostesek.

-stk-