Hruškova nová kuchařka vychází v 6P P. Novotného

čtvrtek, 03. září 2015, 11:36 Aktuality, TV MediaGuru

Ladislav Hruška, bývalá tvář TV Nova, který na sebe upozornil svým kuchařským bestsellerem, vydává další díl kuchařky. Vychází pod názvem Láďa Hruška se vrací, vydavatelem je ale tentokrát firma 6P Petra Novotného, otce novináře Pavla Novotného.

Kuchařka bude v prodeji od pondělí 7. září, kdy zahájí i Hruška Tour s autogramiádou. Kniha vyjde v nákladu 50 tisíc výtisků, aktuálně už ale dotiskuje 30 tisíc kusů. Euromedia Group nevylučuje prodeje kolem 250 tisíc výtisků.

Agentura 6P zastupuje Ladislava Hrušku exkluzivně, distributorem knihy je Euromedia Group. Nová kuchařka obsahuje recepty na 73 jídel pro různé denní doby i příležitosti. Hruška na ní pracoval několik měsíců.

????????????????????

První kniha Ladislava Hrušky pod názvem Vaříme s Láďou Hruškou levně a chutně získala ocenění Český bestseller 2014 jako nejprodávanější kniha v tomto roce.

Hruška je od letošní podzimní televizní sezóny tváří TV Prima, kde v neděli 6. září zahajuje jeho pořad Vychytávky Ládi Hrušky. Křestu nové kuchařky se proto účastnil i generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Firma 6P baviče Petra Novotného se zabývá uměleckou agentáží, specializuje se na netradiční program firemních večírků a oslav.

Ladislav Hruška a Pavel Novotný na křtu nové kuchařky.
Ladislav Hruška a Pavel Novotný na křtu nové kuchařky.

-mav-