Modrá pyramida na podzim podpoří úvěrové produkty

čtvrtek, 10. září 2015, 07:37 Aktuality, Reklama MediaGuru

Modrá pyramida podpoří akčními nabídkami na podzim své úvěrové produkty. Od konce srpna nabízí Rychloúvěr se splátkou 841 Kč měsíčně za 100 000 Kč s možností financovat zpětně až 12 měsíců vše, co souvisí s bydlením. V průběhu září přidá akční nabídku Hypoúvěru a Hypotéky.

Kampaň, jejímž cílem je také podpořit image společnosti coby rádce na finance, využije kreativní exekuce v duchu loni představeného konceptu se sovičkami, komunikující jednotlivé finanční kategorie v rámci finančního poradenství.

V televizi komunikuje společnost na stanicích skupiny Prima, Nova a České televize prostřednictvím reklamních spotů i speciálních formátů v podobě superinjektáží, například u pořadu SuperStar.

MP_superinjektaz
Superinjektáž v pořadu SuperStar

Dále využívá tiskové inzerce, online reklamy, e-mailingu i SMS zpráv.

MP_TiskovyVizual
Klíčový vizuál tiskové inzerce

Image rádce na finance Modrá pyramida dále podpoří také spuštěním nových webových stránek Rádce na finance, které doplní stejnojmenný tištěný magazín a komunikaci na sociálních sítích.

Pod kampaní je podepsána agentura Havas Worldwide Prague. O 3D animaci se postaralo studio Eallin. Režie se ujal Dominik Miškovský. Mediální plánování a nákup médií zajišťuje agentura PHD.

-stk-