Prima ruší tiskovku, kde chtěla oznámit novinky

středa, 30. září 2015, 16:56 Aktuality, TV MediaGuru

Skupina Prima zrušila plánovanou tiskovou konferenci, která se měla konat v pátek 2. října od 10.00. Důvodem je finalizace projektu, který chtěla společnost na setkání s novináři oznámit. „O náhradním termínu vás budu informovat co nejdříve,“ sdělila tisková mluvčí skupiny Marie Fianová.

Na páteční tiskové konferenci chtěla Prima oznámit novinky v portfoliu, včetně „nových televizních projektů“. Mezi ně pravděpodobně patří i rozšíření počtu kanálů, které skupina naznačovala už na konci loňského roku.

Prima si v uplynulých dnech nechala zaregistrovat několik nových značek, které by pro „nové projekty“ mohla využít. Konkrétně jde o značky Prima Like, Prima Five, Prima Next, Prima Max a Prima Plus.

Portfolio televizní skupiny Prima tvoří v současnosti čtyři bezplatné kanály Prima, Prima Cool, Prima Love a Prima Zoom, který skupina Prima spouštěla jako svůj zatím poslední bezplatný kanál. Na internetu pak rozvíjí aktivity kolem značky Prima Play s archivem TV pořadů, který je doplněn řadou obsahových serverů. Také na internetu plánuje Prima uvést novinky, zejména v oblasti VOD (video on demand).

-stk-