Regionální vydavatelství zastoupí titul Středočech

pátek, 25. září 2015, 08:20 Aktuality, Tisk MediaGuru

Regionální vydavatelství bude exkluzivně inzertně zastupovat nový zpravodaj Středočeského kraje Středočech. Jde o nový zpravodaj, který bude jedním z hlavních komunikačních kanálů Středočeského kraje směrem k obyvatelům.

„V současné době připravujeme první vydání, aby se mohlo objevovat ve schránkách již od středy 7. října. V časopisu najdete aktuality, informace z jednotlivých regionů, pozvánky i reportáže z kulturních a společenských akcí, rozhovory s osobnostmi, soutěže a důležité informace o z jednotlivých odborů krajského úřadu jako jsou doprava, zdravotnictví, sociální péče, školství, životní prostředí. Prostor bude vyčleněn i politickým názorům zastupitelů,“ uvedla vedoucí odboru kanceláře hejtmana Středočeského kraje Markéta Tomčíková.

„Středočech bude vycházet na 24 barevných stranách novinového papíru, z nichž 4 strany jsou určené k propagaci zboží a služeb společností zajímající se o zákazníky ze středních Čech nebo např. pro společnosti hledající nové pracovníky. Svým nákladem 527 000 ks se stane absolutně nejsilnějším médiem v tomto regionu a pro inzerenty tak vhodným partnerem. Prostor věnujeme řádkové a drobné plošné inzerci, aby ji mohli využít i drobní podnikatelé z jednotlivých částí kraje,“ doplnil Jan Ondruš, ředitel Regionálního vydavatelství.

Regionální vydavatelství pro Středočecha připravuje i vlastní on-line verzi, s plánovaným spuštěním prvním dnem distribuce zpravodaje do schránek.

Regionální vydavatelství zajišťuje servis a inzerci i pro další média v Praze a ve středních Čechách stejně tak i v dalších krajích České republiky.

Stredocech

-mav-