Sedmá řada StarDance zahájí 17. října

pondělí, 07. září 2015, 12:18 Aktuality, TV MediaGuru

Sedmá řada taneční reality show StarDance se začne vysílat od soboty 17. října na obrazovkách ČT1. Česká televize pořadu tradičně vyhradila sobotní prime-time. Pořad se bude vysílat do 19. prosince 2015.

Televize už na tiskové konferenci k podzimnímu schématu avizovala některé novinky. Kromě rozšíření párů o dva a s ním spojeným prodloužením soutěže o dva díly, se přidávají tematické večery, třeba věnované česky zpívané hudbě či králi popu Michaelu Jacksonovi. Novinka je také spojení s charitou. Jeden večer bude věnován Centru Paraple, kdy místo hlasů pro taneční páry budou moci lidé posílat dárcovské textové zprávy. Porota, jíž letos tvoří Zdeněk Chlopčík, Jan Révai, Tatiana Drexler a Radek Balaš, bude pro vozíčkový večer pětičlenná a doplní ji zakladatel Centra Paraple Zdeněk Svěrák.

Jednu z dvojic vytvoří herečka a blogerka Marie Doležalová s Markem Zelinkou, další zpěvačka Leona Machálková a Michal Necpál, moderátor Leoš Mareš a Katarina Štumpfová, bavič Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová, zpěvák Radek Banga a Tereza Bufková, herec Marek Taclík a Martina Marková, herečka Jitka Schneiderová s Markem Dědíkem. Mezi soutěžícími bude boxer Rostislav Osička tančící s Renatou Motlovou, dietoložka Kateřina Cajthamlová s Petrem Čadkem nebo dýdžejka Lucie Dvořáková vystupující jako DJ Lucca a Michal Kurtiš. Moderovat budou opět Tereza Kostková a Marek Eben.

Účastníci sedmé řady StarDance, foto: Česká televize
Účastníci sedmé řady StarDance, foto: Česká televize

Presskit k pořadu si můžete prohlédnout zde: presskit_StarDance7

-čtk. -mav-