TV Prima nasadí noční show Leoše Mareše

pondělí, 14. září 2015, 11:00 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Prima od pondělí zařadí premiéru Show Leoše Mareše. Jedná se o novou talk show Leoše Mareše, která se bude vysílat od pondělí do čtvrtka v čase okolo půlnoci. V prvním díle se dnes večer v 00:05 divákům představí režisér Jiří Vejdělek a herečka Anna Linhartová.

Show Leoše Mareše je formát původně určený pro vysílání na lifestylové televizi Mňam TV. FTV Prima a CE Media, provozovatel Mňam TV, uzavřely obchodní dohodu, jejíž součástí je právě i sdílení Show Leoše Mareše. Ta se bude v premiéře vysílat na TV Prima, reprízovat ji pak bude Mňam TV druhý den v dopoledních hodinách. Mňam TV navíc v pátek odvysílá výběr toho nejlepšího, co se v show za uplynulý týden odehrálo.

„Jsme rádi, že můžeme tento pořad sdílet se silným partnerem. Spolupráce s Primou pro nás má jednoznačný ekonomický smysl a velmi ji oceňujeme,“ uvedl Pál Milkovics, generální ředitel společnosti CE Media.

FTV Prima chce s provozovatelem Mňam TV dále spolupracovat. „Propojení na úrovni obsahu je prvním krokem naší spolupráce, její rozšíření plánujeme v následujících měsících,“ dodává Vladimír Pořízek, výkonný ředitel skupiny Prima.

Show Leoše Mareše má padesátiminutovou stopáž a je postavena na konceptu amerických late night shows. V každém vysílání nabídne dva hosty v netradičních situacích, rozhovory a další.

Show Leoše Mareše, foto: FTV Prima
Show Leoše Mareše, foto: FTV Prima

-mav-