VIP Zprávy v neděli končí, nahradí je Top Star

neděle, 06. září 2015, 09:54 Aktuality, TV MediaGuru

Od neděle 6. září 2015 se mění společenský pořad VIP Zprávy. Nahradí je pořad Top Star. VIP Zprávy odvysílaly celkem 1799 dílů.  Průměrná sledovanost za celou dobu vysílání (12.7.2010-3.9.2015) byla 539 tis. diváků, průměrný share 15,10 % v cílové skupině 15+.

"Viděli jste poslední vysílání VIP zpráv, ale v nejlepším se má přestat. Ale jen proto, abychom mohli začít s něčím novým a ještě lepším," loučili se v živém vysílání posledních VIP zpráv Daniela ŠInkorová a Miroslav Šimůnek. Éru VIP zpráv symbolicky završily přípitkem s reportérkami Lucií Špakovou a Lenkou Špillarovou, které v redakci působí od úplného začátku.

Poprvé se VIP zprávy představily 12. července 2010. V moderování se tehdy střídaly Ivana Gottová a Martina Gavriely. Později se v týmu objevili i Bára Niničová, Jiří Pomeje či Mahulena Bočanová. Dnešními moderátory jsou Laďka Něrgešová, Daniela Šinkorová, Petr Vágner a Miroslav Šimůnek.

Prima se rozhodla sjednotit mediální výstupy ze společenského segmentu pod značku Top Star. Stalo se tak poté, co na Primě vznikla společenská redakce pod vedením Zuzany Brzákové. Týdenní souhrn společenských událostí přinese od pondělí 7. září Top Star magazín s novou moderátorkou Evou Perkausovou, na webu pak zahájí nová doména iTopstar.cz, která bude online spojkou mezi obsahem pořadů Top Star a Top Star magazín.

Přípitek ve studiu VIP Zpráv, foto: FTV Prima
Přípitek ve studiu VIP Zpráv, foto: FTV Prima

-mav-