ZOOT startuje kampaň, zaměřuje se na zážitky

středa, 02. září 2015, 07:42 Aktuality, Reklama MediaGuru

Online obchod s módou ZOOT odstartoval začátkem září v Česku a na Slovensku podzimní kampaň, v níž zdůrazňuje, že není důležité, co máte na sobě, ale co v oblečení zažijete.

„Během podzimní kampaně vyzveme širokou i odbornou veřejnost, aby si zkusili #zazitveci. Klademe důraz, aby kampaň běžela opravdu na všech kanálech, které jsou relevantní pro naší cílovou skupinu. Od televizních spotů, přes spolupráci s bloggery, až po guerillovou kampaň. Vše propojíme i s obsahem našeho časopisu, který díky svému 110 000 nákladu hraje v komunikaci kampaně důležitou roli,“ říká Pavlína Louženská, marketingová ředitelka ZOOT.

ZOOT.cz _ lodicky

ZOOT.cz_ kabelka

televizi na kanálech Prima, Prima Love, Prima COOL, TV Barrandov a Óčku budou nasazeny tři spoty, vyprávějící o zážitcích, při nichž hlavní protagonisté přišli o oblečení. Dva spoty jsou věnované ženám a jeden mužům, na které se chce společnost v následujících měsících zaměřit. Komunikace navazuje předchozí kampaň se sloganem „To nejlepší zažíváme svlečení“.

Součástí kampaně bude také dobročinný projekt Dobro, který na pobočkách společnosti – Výdejnách radosti – nabídne recyklační kontejnery. Na sociálních sítích proběhne soutěž „Chci #zazitveci“, kde bude denně věnováno oblečení jednomu z účastníků. Fanoušci budou moci také sdílet vlastní zážitky s oblečením pod #zazitveci, které se následně budou zobrazovat na webu obchodu.

„Chceme, aby každý touchpoint mluvil jazykem kampaně. Ať už to je web, tašky, které si zákazníci odnesou z výdejen, nebo spolupráce s youtubery,“ vysvětluje Pavlína Louženská.

Kreativu kampaně vytvořila společnost in-house pod vedením Barbory Pilné. Televizní spoty natočil Marek Štifter. 

-stk-