Benzina podporuje kampaní palivo Verva

pátek, 23. října 2015, 09:42 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Benzina v říjnu spustila kampaň na podporu prémiového paliva Verva 100. Svou grafickou podobou, jejímž hlavním prvkem je vůz Porsche 911 v barvách Vervy, akcentuje dynamiku a adrenalin, vychází přitom z dlouhodobého konceptu Benziny „Rozjeďte to naplno“. Sloganem „Rozdíl, který poznáte“ a doplňujícími informacemi pak odkazuje k porovnání Vervy 100 s běžným benzínem.

Benzina_Verva

Kampaň běží v outdooru, rádiu, televizi, tisku i na internetu. K vidění je na billboardech a bigboardech po celé republice a na čerpacích stanicích Benzina s prodejem Vervy 100, rovněž se objeví i na TV Nova a TV Prima prostřednictvím sponzorských vzkazů.

„Prémiová paliva si lidé kupují buď proto, aby svému autu dopřáli tu nejlepší péči, nebo aby ideálně využili potenciálu svých vozů a jízdu si maximálně užili. Při plánování kampaně jsme se zaměřili na obě skupiny řidičů,“ popisuje kampaň Agnieszka Bobrukiewicz, vedoucí odboru marketingu společnosti Benzina. K racionálně uvažujícím promlouvá společnost skrze fakta, milovníky dynamické jízdy oslovuje prostřednictvím Porsche.

Finální model auta pro kampaň vznikl na základě polského závodního vozu týmu Verva, kterým je Porsche 911, model GT3 z roku 2013. 3D model auta  se vyráběl  v programu Modo901 a vykreslování vizuálu pro bigboardy trvalo skoro 28 hodin. Konečného realistického efektu se dosáhlo přidáním  lesku a nasvícením fotografie okolního prostředí.

Za podobou kampaně stojí agentura Scholz & Friends. 

-stk-