CIF 2015 už za týden, vystoupí i Juraj Vaculík

středa, 14. října 2015, 13:05 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Už za týden se uskuteční 10. ročník konference Czech Internet Forum. Proběhne ve středu 21. října v Národním domě na Vinohradech. Program bude i letos probíhat ve třech paralelních programových blocích. Vystoupí téměř 40 řečníků.

Jednou z nejvýraznějších osobností letošního ročníku je Juraj Vaculík, slovenský vizionář, lídr a majitel jedné z nejúspěšnějších reklamních agentur na Slovensku a ve střední Evropě Made by Vaculik. Investuje i do řady projektů. Jeho nejviditelnější investicí a startupem poslední doby je AeroMobil - spojení automobilu a letadla, které zaujalo řadu odborníků a inženýrů po celém světě.

Fotka Eduarda Míky, technického šéfa Netretail Holdingu, netapetuje společenské rubriky úspěšných podnikatelů. Přesto patří k těm nejúspěšnějším. Rozhovor s ním povede Petr Koubský.

Oldřicha Neubergera zajímají internetové seznamky už od mládí. Založil a v roce 2010 prodal společnost Libimseti.cz a.s., nyní seznamuje Američany, Francouze a Brazilce na Ilikeyou.com.

Petr Ocásek spojuje svět startupů a investorů i světy studentů, univerzit a firem. Vybudoval český startupový ekosystém (StartupYard a Node5). Díky práci na svém startupu AngelCam zažil realitu Silicon Valley na vlastní oči a kůži. V Česku byste jen složitě hledali lepšího zprostředkovatele informací, faktů a emocí ilustrujících, jak tvrdý byznys v srdci internetového podnikání vypadá.

Kompletní program a profily přednášejících najdete na webu Czech Internet Forum 2015>>

-mav-