ČP cílí s novou kampaní na mladé rodiny

úterý, 06. října 2015, 07:02 Aktuality, Reklama MediaGuru

Začátkem října spustila Česká pojišťovna novou nadlinkovou kampaň, jež se zaměřuje na mladé rodiny, tedy na lidi ve věku 25 až 55 let. Jejím cílem je u nich zvýšit top of mind, procento klientů, kteří při výběru pojišťovny budou Českou pojišťovnu zvažovat.

Základem kampaně je televizní spot, který zachycuje obyčejné prožitky každodenního života, a to ve velkém stylu. „Prostřednictvím kampaně chceme ukázat,  jak velký je život každého z nás. Pro něco tak úžasného potřebujete silného a spolehlivého partnera,“ popisuje koncept David Suda z agentury WMC Grey, která kampaň připravila. Kromě v televizi poběží kampaň také v kině, outdooru, tisku i na internetu.

„Kreativní koncept nás zaujal na první pohled a následný výzkum nám potvrdil, že kampaň zaměřená na opravdové a přitom běžné  životní situace rezonuje jak v české populaci, tak mezi našimi klienty ,“ komentuje novou komunikaci  Jan Chvojka, marketingový ředitel  České pojišťovny.

CP

Produkci kampaně zajistila společnost Dawson. Postprodukce se ujalo UPP. Režisérem spotu je Robert Hloz, za kamerou stál Gašper Šnuderl. O nákup médií a mediální plánování se postarala agentura OMD.

-stk-