Event Day ukáže možnosti zážitkové komunikace

pondělí, 19. října 2015, 17:21 Aktuality, Marketing MediaGuru

Ve čtvrtek 22. října 2015 se v Adam Gallery v Brně uskuteční již 3. ročník veletrhu eventových služeb Event Day. Připraveny jsou prezentace firem z oboru zážitkového marketingu. Na jednom místě jsou k vidění firmy, které nabízejí pronájem prostor, gastronomické služby, květinové dekorace nebo zajišťují netradiční doprovodný program.

Návštěvníci budou moci vyzkoušet Školu sushi, ochutnat víno výrobce Víno Hruška nebo drinky z Tropical baru, které budou netradičně servírované – do igelitového sáčku. K dispozici budou i interaktivní fotokoutky. Vyzkoušet bude možné Crazy bubbles – fotbal v bublině. Představí se i Resort Svatá Kateřina, Wellness Hotel Patince nebo My Food truck - mobilní prodejna potravin a delikates. Zastoupeny budou i firmy nabízející prostory pro konference a kongresy: PVA Expo Praha a Veletrhy Brno.

Souběžně se uskuteční vzdělávací akce o vizuální komunikaci: Den signmakingu, kde je možné zhlédnout ukázku z putovní výstavy světoznámého architekta a designéra Bořka Šípka.

Více informací naleznete zde.

-mav-