Internet Info uvádí nový server 120na80.cz

pátek, 02. října 2015, 09:37 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Společnost Internet Info spustila nový server 120na80.cz,  který přináší informace o produktech a službách pro zdraví, databáze léků, lékáren i doplňků stravy.

Čtenáři na 120na80.cz mají najít články, které jim pomohou s výběrem produktů a služeb pro zdraví. Záběr je široký – léky, doplňky stravy, zdravotnické prostředky, oční péče a optika, péče o zuby, zdravotnické přístroje, kompenzační pomůcky, rehabilitace a relaxace, péče o matku a dítě, zdravotnické služby, sociální služby, léčebné metody, zdravotní pojištění, zdraví a finance.

Šéfredaktorkou serveru  je Lenka Krbcová, která je zároveň šéfredaktorkou serveru Vitalia.cz ze stejného vydavatelství. Server dále tvoří tyto databáze:

1) databáze léků: kompletní katalog léků na předpis i léků volně prodejných, včetně příbalových letáků, s možností vyhledávání dle názvu a účelu

2) databáze doplňků stravy: kompletní katalog tzv. potravních doplňků a vitamínů, opět s možností vyhledávání dle názvu a účelu

3) databáze lékáren: přehled všech lékáren v ČR včetně otevírací doby, s možností vyhledávat na mapě.

V nejbližší době má server nabídnout i přehled zdravotních pojišťoven a přehled a porovnání všech bonusů a preventivních programů, které konkrétní pojišťovny nabízejí.

-mav-