Kolonial.cz opět sází na prvorepublikovou atmosféru

sobota, 31. října 2015, 07:09 Aktuality, Reklama MediaGuru

Online prodejce potravin Kolonial.cz z portfolia E-commerce Holding spustil v pondělí 26. října svou podzimní kampaň, jež se objeví se v outdooru, tisku, rádiu a na internetu.

Tematicky kampaň navazuje na launchovací komunikaci, jež sázela na postavu příručího a prvorepublikovou atmosféru. „V první fázi kampaně se soustředíme na posílení znalosti značky u zákazníků a představení všech benefitů, které služba nabízí,” uvádí Michala Langerová, nová brand manažerka e-shopu, která do Kolonialu přichází z CZC.cz. „Vizuální zpracování opět vychází z hodnot značky Kolonial, která komunikuje návrat k tradičním hodnotám a atmosféře první republiky,” dodává.

Kolonial_Podzimni

Komunikovanými benefity je nejen doprava zdarma, ale i 20% sleva na nezlevněné produkty. „Všichni naši zákazníci od nás nyní získají 20% slevu na všechny nezlevněné produkty – od pečiva až po drogerii. V průběhu kampaně budeme zákazníky překvapovat i dalšími navazujícími nabídkami a rozšiřováním sortimentu,” zmiňuje Zuzana Loudová, která po odchodu z Mall.cz v Kolonialu nově zastřešuje obchodní tým.

O kreativní zpracování se opět postarala agentura Bistro, se kterou Kolonial spolupracuje už od červnového vstupu na trh. Sestavení mediaplánu i samotný nákup médií byly zajištěny in-house.

-stk-