Předsedou Digitálních agentur je Laštovka

pátek, 02. října 2015, 12:38 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Novým předsedou sdružení Digitální agentury, sekce při AKA, byl zvolen Petr Laštovka z agentury Comtech, která se stala i novým členem. Ve své pozici ke konci roku Laštovka vystřídá Oldřicha Dostála.

Petr Laštovka
Petr Laštovka

Petr Laštovka se podílí na aktivitách sdružení Digitální agentury už řadu let. Mimo jiné stál u zrodu DigiAka, akademie digitálního marketingu, kde i přednáší. Od září se stal Petr novým strategickým plánovačem a odborníkem na digitální reklamu agentury Comtech. „Úkolem Petra Laštovky na pozici nového group strategic plannera Comtechu je starat se v této agentuře o ,digital empathy‘, jinými slovy zaměřit se na plánování a realizaci digitálních aktivit klient, na základě pochopení jejich individuálních potřeb,“  říká o nové posile ředitel Comtechu Jan Rauschert. V Comtechu se bude Laštovka podílet i na online komunikačních aktivitách automobilové značky Mercedes-Benz nebo Karlovarská Korunní, které má Comtech na starosti.

Petr Laštovka působil v televizi Prima, kde přivedl na svět projekt iprima.cz. Poté několik let pracoval pro společnost O2 na pozici manažera marketingu, kde byl zodpovědný například za komunikaci značky 1188 a O2 Media. Do Comtechu přešel Laštovka z Ogilvy Group, kde do svého portfolia přidal například značky T-Mobile, ČSOB, Nestlé, Aquila či Klub Kudy z nudy.

-stk-