AdActive převzala zastupování Myairbridge.com

pátek, 27. listopadu 2015, 11:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Společnost AdActive zastupuje nově úložiště Myairbridge.com pro prodej reklamy na českém trhu. AdActive převzala obchodní a inzertní aktivity Myairbridge.com od Tiscali Media. Pro AdActive je to první z webů, který nabízí služby transferu dat.

Na českém internetovém poli se objevuje stále více služeb, které nabízejí přenos objemných datových souborů. Myairbridge.com má být zajímavější pro cílovou skupinu, která spíše než tento typ úložišť využívá globální cloudová úložiště. Jedná se o cílovou skupinu 18 - 30 let. Spolu s tímto trendem narůstá i konkurence v oblasti nabídky reklamy.

MyAirBridge.com nabízí  inzerentům větší plochu pro reklamní sdělení, tzv. full screen formát. Pro staticky full screen lze využít jak obrázek v pozadí (který se  dynamicky přizpůsobuje dle formátu rozlišení monitoru), tak formát, který využívá statických a  pevných pozic kolem odesílacího boxu. Součástí prezentace může být i videoreklama. Celá plocha prezentace je zároveň odkazem na web inzerenta, nebo jeho část.

-mav-