Kanál Prima Comedy Central získal licenci

pátek, 20. listopadu 2015, 07:48 Aktuality, TV MediaGuru

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) udělila licenci společnosti MTV Networks pro pozemní šíření stanice Prima Comedy Central. Rada o tom informovala v tiskové zprávě. Stanice Comedy Central už vysílá ve více než 20 lokálních verzích po celém světě, v Česku to bude ve spolupráci s televizní skupinou Prima.

Prima Comedy Central získala od rady licenci na 12 let. Podle informací rady má jít o zábavní program zaměřený na americkou produkci, dostupný 20 - 24 hodin denně. "Máme radost, že můžeme na trh přinést nový komediální kanál, který nabídne náš nejlepší prémiový obsah i širokému publiku v České republice," uvedl již dříve šéf Viacom International Media Networks CEE & Israel Bartosz Witak.

Televize Prima, která vedle zapůjčení svého jména bude s provozovatelem spolupracovat na prodeji reklamy, stanici poprvé představila v minulém měsíci. Tehdy uvedla, že program bude dostupný ve čtvrtém pozemním multiplexu a dalších televizních operátorů.

Samotná skupina Prima se rozroste již ve čtvrtek, kdy jí přibude pátý kanál Prima Max zaměřený především na filmový obsah.

-čtk-