Patria.cz si pro prodej reklamy vybrala AdActive

pátek, 06. listopadu 2015, 10:02 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Mediální zastupitelství AdActive od 1. listopadu exkluzivně zastupuje investiční portál Patria.cz pro prodej on-line reklamy. Společnost uvedla, že zahájení této spolupráce je v souladu se strategií rozšiřování portfolia agentury v oblasti zpravodajství a byznysových informací a cílení na bonitnější uživatele internetu. Portál Patria.cz doplní sadu webů AdActive Business & News Pack, která už nyní nabízí inzerentům zásah přes 1 milion reálných uživatelů měsíčně.

Patria.cz je investiční portál, který poskytuje informační zpravodajství, data a poradenství zaměřené na domácí a zahraniční kapitálové a finanční trhy. Podle průzkumů Netmonitor naštěvují portál nejbonitnější uživatelé internetu, 42 % uživatelů patří do nejvyšší A skupiny sociodemografické klasifikace. Až 73 % uživatelů jsou muži, 72 % je ve věku 20-54 let, 84 % má min. SŠ vzdělání s maturitou a 44 % VŠ). Měsíčně navštíví Patria.cz přes 70 000 unikátních uživatelů, kteří si zobrazí více než 4 miliony stran.

Do skupiny webů AdActive Business & News Pack dále patří weby: Akcie.cz. Akcieatrhy.cz, Britské listy - Blisty.cz, Deník.cz - ekonomika a EDB.cz. I tyto weby cílí na uživatele s A sociodemografickou klasifikací. Měsíčně navštíví tyto weby celkem více než 1 milion reálných uživatelů.

-mav-