Czech Regio TV rozšiřuje inzertní síť o dvě televize

úterý, 01. prosince 2015, 13:43 Reklama, TV MediaGuru

Czech Regio TV ohlašuje po změně vedení rozšíření sítě o televizi na Vysočině a RTM+.

Mediální zastoupení regionálních televizí Czech Regio TV rozšiřuje svoji síť zastupovaných stanic o dvě televize. Jde o kanály i-Vysočina a libereckou RTM+. Tím se počet zastupovaných subjektů zvyšuje na jedenáct, sdělili MediaGuru.cz zástupci společnosti.

Czech Regio TV prošla změnou managementu, kdy se po odchodu Ondřeje Nováka (v současnosti výkonný ředitel ASMEA) ujali vedení firmy Michal Opekar a Zuzana Pecková, kteří mají zkušenosti z regionální TV reklamou.

Rozšíření sítě Czech Regio TV si vyžádalo i přípravu nových ceníků pro obchodování, které budou platné i v roce 2016.

Televizní kanál i-Vysočina nabízí zpravodajství a servis pro obyvatele tohoto regionu. Televizní stanice je úzce provázána i se stejnojmenným zpravodajským portálem, který na Vysočině funguje už desátým rokem a patří mezi nejnavštěvovanější weby s regionální zpravodajskou tematikou.

Liberecká RTM+ (vlastní Jan Punčochář) vysílá na Liberecku a Jablonecku. V současné době vrcholí jednání o jejím vstupu do regionálního multiplexu 4, díky čemuž pokryje téměř celý Liberecký kraj. Televize vysílá zejména zpravodajství a publicistiku.

Czech Regio TV vedle nově získaných stanic zastupuje na reklamním trhu severomoravskou televizi TV Polar, olomouckou R1 Morava, TV Slovácko (Uherské Hradiště, Zlín a část jižní Moravy) a brněnskou B-TV. Tyto moravské televize pokrývají celou moravskou část republiky. Na územích Čech zastupuje Czech Regio TV jihočeskou JTV, západočeskou ZAK TV, východočeskou V1 a TV Praha. Czech Regio TV zastupuje také kanál Regionální televize.cz, který vysílá na satelitní a terestrické platformě.

„Celkové pokrytí regionálních televizí v Čechách a na Moravě je 100 %, z toho má cca 85 procent domácností přístup k terestrickému vysílání,“ sdělili Michal Opekar a Zuzana Pecková.

-mav-