Maška se stal třetím spolumajitelem Media Tenoru

středa, 16. prosince 2015, 14:02 Aktuality, Tisk MediaGuru

Novým spolumajitelem a partnerem společnosti Media Tenor se stal Pavel Maška, který ve společnosti působí od roku 2011 jako obchodní manažer. V oblasti sledování médií se Pavel pohybuje od roku 1998. Dříve pracoval pro společnosti Newton Media, Anopress či eMerite. Pavel Maška je nyní vedle dvojice dlouhodobých vlastníků Media Tenoru, Pavla Herota a Tomáše Hradila, třetím spolumajitelem společnosti.

„Pavel je snad nejzkušenějším žijícím expertem v oblasti mediálního monitoringu v České republice. Za poslední tři roky přetvořil výhradně mediálně-analytický Media Tenor na společnost, která klientům je schopna zajistit také kvalitní inteligentní monitoring. Jeho přistoupení mezi partnery je proto logickým krokem,“ říká Pavel Herot, řídící partner Media Tenoru.

Media Tenor nabízí mediální monitoring více než 5 000 českých zdrojů a soubor analytických služeb založených na obsahové analýze mediálních příspěvků. Společnost s českými vlastníky je zapojena do mezinárodní asociace kanceláří Media Tenor. Klienty Media Tenoru jsou například Česká televize, TV Nova, O2, T-Mobile, Vodafone nebo Heineken.

Pavel Maška
Pavel Maška

-mav-