O2 TV se pouští do koprodukce českých filmů

čtvrtek, 10. prosince 2015, 11:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Společnost O2 se svou digitální televizí O2 TV rozhodlo koprodukovat české filmy. Pro svůj první počin v této oblasti si vybrala film Muzikál aneb Cesty ke štěstí. Jeho premiéra je v českých kinech naplánována na 14. ledna 2016.

O2_muzikal

Děj muzikálového filmu, který vznikl jako poklona legendárním Starcům na chmelu, se odehrává v Kounicích na Kutnohorsku v areálu dětského tábora a chce divákům připomenout nadčasové písně muzikálu z 60. let. Objeví se v něm řada herců jako Adam Mišík, Vica Kerekes, Roman Vojtek, Vladimír Polívka, Jiří Korn, Václav Kopta, Josef Laufer nebo Jaroslava Obermaierová. Nových verzí písní i filmové hudby se ujal Petr Malásek.

O2 TV se bude podílet na komunikaci filmu a pro tyto účely O2 TV připravilo i znělku pro kina. Ve filmu má také krátký product placement svého kanálu O2 Sport.

„Pro zákazníky O2 bude film dostupný exkluzivně v O2 Videotéce v květnu 2016, a to jak v O2 TV, tak na webových stránkách nebo v mobilní aplikaci,“ dodává Viera Kasalová, produktová manažerka služby O2 Videotéka.

V budoucnu společnost plánuje koprodukci dalších nových filmových projektů.

-stk-