Partners spustí kontroverzní kampaň Nekecáme!

úterý, 29. prosince 2015, 10:26 Aktuality, Reklama MediaGuru

V lednu odstartuje společnost Partners kontroverzní kampaň Nekecáme! Staví ji na bulvárním konceptu, sázet chce na nadsázku a vtip.

„Partners vyléčili slepého muže!“ či „Mareše v Partners nechtějí!“ nebo „Poradce Partners odmítl peníze!“ jsou slogany, které se objeví v lednové kampani Partners. Bulvární titulky na billboardech a na bannerech hlavních zpravodajských portálů, navazující články na fiktivním portálu Nekecame.cz a videa v podobném duchu mají být základními kameny celé kampaně.

„Chceme lidem vysvětlit, v čem jsou Partners unikátní. Rozhodli jsme se vymezit vůči negativním předsudkům, které Češi obecně vůči finančnímu poradenství mají, tím, že se prostě nebudeme bát je pojmenovat a postavíme proti nim hodnoty a zásady Partners. To by samo o sobě ovšem byla dost nuda. Takže jsme to schválně přehnali a tyto hodnoty jsme nafoukli do senzačních titulků tak, aby nad tím lidé kroutili hlavou a přemýšleli, jak je to doopravdy,“ přibližuje hlavní myšlenku kampaně Lada Kičmerová, ředitelka marketingu a PR Partners.

Nekecame

Nekecame_1

Nekecame_billboard

Kampaň proběhne ve dvou vlnách, zimní má rozpočet 10 milionů korun a sází výhradně na outdoor a on-line. On-line pro Partners naplánovala agentura Visibility digital, billboardy agentura Kristián. Na leden a únor bylo pronajato více než 250 billboardových ploch po celé republice. Na bannery ve stejném duchu lidé narazí na většině zpravodajských serverů například iDnes.cz, aktuálně.cz, novinky.cz, ihned.cz a dalších.

Kampaň vznikla interně v marketingovém týmu Partners. Cílí na finanční poradenství jako na službu a vysvětluje lidem, co jim přináší. Poslední velká kampaň s klauny v roce 2013, kdy reklamu pro televizi s Borisem Hybnerem režíroval Petr Čtvrtníček, upozorňovala na penzijní reformu a zaměřovala se na konkrétní segment. Celá byla připravena externě agenturou Kristián.

-mav-