Do čela Concept One nastupuje Alexandr Kliment

čtvrtek, 07. ledna 2016, 11:58 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do čela aktivační agentury Concept One, jež připravuje a realizuje řešení sponzoringových aktivit ve svět sportu a zábavy, nastupuje na pozici Managing Director Alexandr Kliment, dosavadní šéf komunikace Českého olympijského výboru.

Alexandr Kliment působil jako ředitel komunikace Českého olympijského výboru v letech 2009–2015, tedy v období olympiád ve Vancouveru, Londýně a Soči. Zodpovídal i za komunikaci dalších projektů ČOV včetně kampaně Česko sportuje. Podílel se na založení České olympijské nadace. Do Conceptu, kde dříve řešil především sportovní PR, se vrací po pěti letech.

Alexandr Kliment, Managing Director agentury Concept One
Alexandr Kliment, Managing Director agentury Concept One

Na pozici Managing Director střídá Marka Miláčka, který se posouvá na pozici Group Business and Finance Director ve vznikajícím uskupení nezávislých komunikačních agentur s názvem Kotelna 55, které sídlí v budově bývalé kotelny v pražském Karlíně. Kromě Concept One do něj patří také agentury Pleon Impact (PR), nově založená event agentura Mr. Jones a konzultanti v oblasti digitálních řešení Detonate.

Marek Miláček bude ve skupině rozvíjet nový i stávající byznys a řídit finanční operace napříč skupinou. Jakub Dlouhý, zakladatel a spolumajitel Conceptu, zaujme ve skupině funkci Managing Partnera. Vedle svého angažmá v Kotelně chystá rozjezd dalšího projektu. Společně s Pavlem Zíkou spustí v lednu sportovní agenturu, která bude s Concept One spolupracovat v oblasti marketingové komunikace. Projekt bude představen v lednu.

Marek Miláček a Jakub Dlouhý budou strategicky rozvíjet nové uskupení Kotelna 55.
Marek Miláček a Jakub Dlouhý budou strategicky rozvíjet nové uskupení Kotelna 55.

Concept One také zahajuje spolupráci se strategickým konzultantem Peterem Tarbajovským, který dříve zastával pozici Head of Strategic Planning v mediálních agenturách Médea a Havas Czech Republic. Tarbajovský se bude podílet na přípravě konceptů pro klíčové klienty.

Peter Tarbajovský
Peter Tarbajovský

-stk-