Počet zákazníků O2 TV překonal hranici 200 tisíc

čtvrtek, 14. ledna 2016, 10:46 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Počet zákazníků digitální televize O2 TV překročil na konci prosince hranici 200 tisíc. Nadále stoupá také počet stažení stejnojmenné aplikace, která umožňuje sledovat televizní vysílání na mobilních zařízeních. Od svého uvedení na trh eviduje O2 už na 500 tisíc stažení.

„Rok 2015 byl pro nás přelomový! Spustili jsme vlastní kanál O2 Sport, představili nové tarify pro celou rodinu a všem zákazníkům jsme do jejich počítačů, tabletů a mobilů začali zrcadlit celou naši programovou nabídku,“ říká David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností.

Digitální televizi O2 TV lze objednat od 299 Kč měsíčně. Nejmenší tarif O2 TV M obsahuje 60 kanálů (z toho 12 v HD) včetně exkluzivní stanice O2 Sport s multidimenzí. V ceně jsou obsaženy také čtyři další licence pro mobilní televizi O2 TV. Součástí služby je přístup k Videotéce a možnost využívat funkce Nahrávání a Zpětné zhlédnutí. Pro zákazníky, kteří nemohou nebo nechtějí využívat internetové připojení od O2, nabízí operátor službu O2 TV Air M.

-stk-