Potvrzeno: Petra Pipková jde do vedení Knowlimits

středa, 20. ledna 2016, 11:04 Reklama MediaGuru

Skupina Knowlimits získává do vedení Petru Pipkovou, která dosud stála v čele MediaComu.

Petra Pipková, dosavadní CEO mediální agentury MediaCom, od ledna pracuje ve vedení Knowlimits Group. "Zodpovídá za řízení mediální sekce a v dohledné době se stane členkou představenstva společnosti," řekl MediaGuru.cz většinový vlastník skupiny Jan Vidím jr.

Potvrzují se tak informace, které se na mediálním trhu objevovaly od loňského roku. "V MediaComu ještě zajišťuji strategické řízení klientských záležitostí a předávání agendy Martinu Králíkovi, na částečný úvazek už ale pracuju pro Knowlimits," sdělila Petra Pipková. Dodala, že není v jejím zájmu ani plánu přetahovat do Knowlimits klienty ani zaměstnance z MediaComu. "MediaCom je mé dítě, nechci agenturu nijak poškodit," dodala.

Skupina Knowlimits plánuje i další personální posily. V současnosti pracuje pro celou skupinu cca 60 lidí, z toho pro mediální sekci cca 20-25 lidí. Do skupiny nedávno přišli např. Markéta Dyllong (dříve Syrová, přichází po 20 letech v MediaComu), Kateřina Ksandrová (přes 20 let v OMD), Kateřina Wheeler (dříve ředitelka Havas PR) či Tomáš Kozák (Concept One). 

"V letošním roce se chceme zaměřit na rozšiřování klientského portfolia. Chceme využít mezinárodních zkušeností Petry při budování skupiny, a to včetně našich zahraničních poboček," upřesnil Jan Vidím. Knowlimits má své pobočky i na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku.

-mav-