Sálová a Veselá zakládají agenturu Content Wizards

středa, 27. ledna 2016, 06:37 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na sklonku loňského roku založily copywriterky Anna Sálová a Zuzana Veselá vlastní obsahovou agenturu Content Wizards. Agentura nabízí například sestavení obsahových strategií, službu externího obsahového oddělení nebo kurzy copywritingu.

„Ve full-servisových marketingových agenturách jsme byly svědky několika neduhů: předražování zakázek, jejich odbavování jako na běžícím páse a v neposlední řadě nekoncepčního přístupu, kdy se vytváří obsah na jedno použití bez dalších souvislostí. Proti tomu všemu se chceme v Content Wizards vymezit. Klientům přinášíme strategický obsahový marketing, na kterém mohou smysluplně stavět celý marketingový mix," říká Anna Sálová, jednatelka agentury.

Anna Sálová přes tři roky spolupracovala s H1.cz, kde nakonec na rok zakotvila jako vedoucí obsahového oddělení a Content Marketing Strategist. Organizovala CopyCamp 2015 a školila například na konferenci shopexpo. Píše blog o copywritingu annacopy.cz. Vystudovala politologii a žurnalistiku.

Zuzana Veselá působila přes tři roky jako Content Marketing Specialist v agentuře H1.cz. Předtím spravovala cestovatelský portál, poté pracovala jako editorka v tištěném magazínu pro ženy. Vystudovala práva na UK a policejní management a kriminalistku na Policejní akademii.

Obě dvě se podílely na přípravě příručky Copywriting: Pište texty, které prodávají.

-stk-