Švábová z H1.cz a Scandal Media založily Social Pie

pátek, 08. ledna 2016, 07:01 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Skupina Scandal Media Group rozšiřuje svůj záběr o influence marketing. Společně s konzultantkou Hanou Švábovou založili agenturu Social Pie. Značka Social Pie bude vytvářet kreativní obsah a strategie pro sociální sítě, ale i inovativní kampaně v kooperaci s influencery, tedy osobnostmi se značným vlivem na cílovou komunitu.

Hana Švábová spoluzakládá Social Pie po několikaletém působení v  online agentuře H1.cz. Tam působila jako SEO konzultantka a specialistka oddělení marketingu. Necelý rok vedla marketing i ve startupu Bileto, které spadá pod investiční skupinu Rockaway Capital.

„Social Pie chce propojovat velké značky s vlivnými lidmi na sociálních sítích. Social marketing už není jen o správě firemního profilu na Facebooku a vypublikování několika příspěvků týdně. Pro propagaci produktu nebo značky chteji využívat blogery, Youtubery a nejznámější osobnosti na Instagramu a ostatních sociálních sitich,“ říká Hana Švábová.

Díky spojení se Scandal Media Group Karla Vágnera a Vítka Koldinského získá Social Pie zázemí nové skupiny, která propojuje svět online publishingu, marketingu, sociálních sítí a reklamy. V novém společném projektu Social Pie bude mít Hana Švábová podíl 50 procent, Scandal Media Group získá 50 procent.

Hana Švábová, foto: Scandal Media Group.
Hana Švábová, foto: Scandal Media Group.

-mav-