Tématem letošního Zlin Design Week jsou "prachy"

neděle, 10. ledna 2016, 09:21 Aktuality MediaGuru

Letošní ročník Zlin Design Weeku se bude zabývat tématem peněz neboli prachů. Součástí akce je také Konference Design&Marketing, která se uskuteční ve dnech 26. až 27. dubna v Městském divadle ve Zlíně.

„Prachy se zdají být tabuizovaným tématem, přesto jsou tak důležité, že ač o nich lidé nechtějí mluvit, je to třeba. Konference nabídne prostor k diskuzi a možnost vyjádřit svůj názor, zároveň však zveme špičky svého oboru, které zaručí kvalitní obsah,“ říká Michal Skryja, manažer Konference Design&Marketing.

Konference, kterou organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací, je určena jak designérům, tak lidem z oblasti marketingu. Za cíl si dává nastolit vztah mezi designem, marketingem a penězi. Vystoupí na ní přední čeští designéři a marketingoví specialisté, kteří se podělí o své zkušenosti, know-how a představí svůj úhel pohledu na tuto problematiku.

Z řečníků se představí český grafický designér Aleš Najbrt, designér automobilů Otto Fabri, který se spojil se značkou Tesla, Volkswagen či aktuálně s Faraday Future, marketingová ředitelka společnosti Preciosa Jindra Vejvodová nebo Petr Novague, několikanásobný držitel prestižního mezinárodního ocenění Red Dot Design Award. Dále promluví Michal Vlček, designér luxusní značky McLaren, Martin Pošta, ředitel festivalu Signal, Petr Pištělák, managing partner agentury Profit Booster, nebo Karel Novotný, majitel společnosti Brand Farm.

Více informací bdue postupně publikováno na www.zlindesignweek.com.

-stk-