Triad Advertising vytváří vlastní produkční jednotku

pondělí, 18. ledna 2016, 13:49 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Agentura Triad Advertising vytváří branded content studio, vlastní produkční jednotku, do které přicházejí noví zaměstnanci.

„Zvyšující se investice klientů do digitálního obsahu, tlak na kvalitní výstupy a potřeba jisté soběstačnosti nás vedla k vytvoření vlastní produkční jednotky. Rozhodně však nemáme v plánu pouštět se do velkých produkcí. Cílíme hlavně na obsah určený pro sociální sítě a jiné menší projekty,“ řekla Petra Jankovičová, managing director ve společnosti TRIAD Advertising. Nové Branded content studio už nyní pracuje na obsahu pro klienty eXcelent, Jihlavanka, Kingswood, Frisco, Granko nebo Velkopopovický Kozel.

Nové tváře v Triad Advertising (zleva): Lukáš Kellner, Karolína Dostálová, Kateřina Krobová, Štěpán Svoboda a Karel Kříž
Nové tváře v Triad Advertising (zleva): Lukáš Kellner, Karolína Dostálová, Kateřina Krobová, Štěpán Svoboda a Karel Kříž

Na pozici teamleadera produkce působí Kateřina Krobová. Jako asistentka produkce pracuje Barbora Kopecká. Kamerou, režií i postprodukcí se zabývá Lukáš Kellner. Dalším kameramanem a zároveň střihačem je Štěpán Svoboda. Kameru, střih a k tomu i postprodukci má na starosti také Jakub Sedláček. Fotografy studia jsou Karel Kříž a Karolína Dostálová.

-stk-