Web Prima Cool se změnil, vede ho Petr Cífka

čtvrtek, 14. ledna 2016, 10:27 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

FTV Prima spustila novou verzi webových stránek Prima Cool. Kromě informací o seriálech, filmech a pořadech vysílaných na Coolu se objevují nové rubriky s recenzemi, gamingem či videopořady..

„Naším cílem je být na českém trhu největším zábavním webem pro mladé, a to právě díky vysoce kvalitnímu a cool obsahu se zaměřením na nové trendy – ať již z oblasti e-sportu nebo fenoménu youtuberů,“ uvedl Daniel Grunt, šéf nových médií FTV Prima.

Nový web Prima Cool nabízí čtenářům články týkající se televizních seriálů, filmů, počítačových her, automobilů či sportu. Obsah je od ledna rozšířen o novinky z oblasti popkultury, ale nejen se zaměřením na velké zábavní značky a jejich hvězdy, ale i z hlediska životního stylu geeků a fanoušků.

Šéfredaktorem webu je Petr Cífka, který má za sebou projekty filmového webu MovieZone.cz nebo 1000 věcí, co mě serou. Opírá se o kolektiv autorů v čele s herním guru Zdeňkem Princem (ex-šéfredaktor Hrej.cz), Radkem Londinem (ex-šéfredaktor Maxim.cz) a filmovým a seriálovým publicistou Karlem Ryškou.

Prima_COOL_Home page

-mav-