Digital Communications přebírá název mateřské AMI

středa, 17. února 2016, 15:22 Aktuality, Reklama MediaGuru

Digital Communications mění po sedmi letech svůj název, využije přitom názvu své mateřské agentury AMI Communications. Nově bude vystupovat pod názvem AMI Digital. Spolu se změnou názvu se také mění adresy všech profilů na sociálních sítích na jednotnou identitu „amidigitalcz”.

Nové logo AMI Digital
Nové logo AMI Digital

„Uvedení nové značky souvisí se změnou naší strategie. V minulosti jsme se zaměřovali primárně na projekty pro klienty v rámci skupiny AMI Communications Group SE a (spolu s ostatními týmy AMI) také na integrované kampaně pro naše etablované zákazníky. V současnosti ale stále více pracujeme pro nové ,externí‘ klienty a větší viditelnost a rozpoznatelnost naší značky je tak nezbytná,“ vysvětluje Vladan Crha, ředitel AMI Digital.

Společnost Digital Communications vznikla v roce 2009 jako podpůrná část skupiny AMI Communications pro onlinovou komunikaci. Od počátku se specializuje na správu sociálních sítí, content marketing, online PR a digitální komunikaci všeobecně. K jejím hlavním klientům patří například značky Orbit, Airwaves, Veolia, VZP, Coolpad nebo Meizu.

-stk-