HBO 3 nahradí od jara stávající HBO Comedy

pondělí, 15. února 2016, 17:14 Aktuality, TV MediaGuru

Společnost HBO Europe od 21. března částečně mění své vysílací kanály ve střední a východní Evropě včetně ČR. Dosavadní kanál HBO Comedy nahradí nový kanál HBO3. Všechny tři kanály, HBO, HBO2 a HBO3, budou vysílat 24 hodin denně.

Kanál HBO se zaměří na premiéry z vlastní i mezinárodní originální produkce včetně dramatických a komediálních seriálů, amerických dokumentů a nejnovějších hollywoodských trháků. Všechny seriály z produkce HBO budou vysílány souběžně s premiérou v USA.

HBO2 má přinést zábavu pro celou rodinu nabízející širokou paletu filmů a televizních seriálů. Denní vysílání zahrne komedie, pořady pro celou rodinu a děti, v nočním vysílání si diváci budou moci vybrat z lákavého výběru dramat, komedií, thrillerů, akčních filmů nebo hororů.

Nový kanál HBO3, donedávna známý jako HBO Comedy, se nyní představí jako program obsahově zaměřený na původní seriálovou tvorbu HBO. Nabídne seriály jako jsou Řím, Sopránovi, Vincentův svět, Sladký život nebo Mamon.

Společnost HBO Europe nabízí svým předplatitelům obsah v 19 zemích Evropy. Základní a prémiové kanály HBO jsou dostupné v Maďarsku, České republice, Slovensku, Polsku, Rumunsku, Bulharsku, Moldavsku, Slovinsku, Chorvatsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, Kosovu, Černé Hoře a Makedonii.

-čtk-