Hypoteční banka spustí celoroční kampaň

pondělí, 22. února 2016, 13:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hypoteční banka spouští novou reklamní kampaň s názvem „Zkraťte si cestu domů“. Oproti předešlým kampaním však nebude mít sezónní ani produktový charakter, ale v různých variantách bude přítomna v médiích po celý letošní rok. Cílem je podpořit povědomí o Hypoteční bance jako jedničce na trhu s hypotečními úvěry.

Kampaň kombinuje animovanou složku s hranou, její tváří se se stal jezevčík Eda, který je dlouhodobě využíván jak poutač z výkladních skříní poboček. „Nová kampaň se tak výrazně odlišuje od výtvarného stylu, kterým se Hypoteční banka donedávna prezentovala. V kampani klademe důraz na maximální komunikaci sloganu ,Zkraťte si cestu domů‘, a to nejen ve smyslu pořízení vlastní nemovitosti. Motiv ,zkracování cesty‘ je v nové kampani rozšířen i mimo oblast samotného bydlení. Proto bude také v jarní části kampaně zahrnuto nově i reklamní sdělení v oblasti dopravy,“ vysvětluje Kateřina Krásová, ředitelka marketingu Hypoteční banky.

K vidění bude kampaň v televizi, rádiu, outdooru a na internetu. „Celá kampaň začíná TV sponzoringem na stanicích TV Nova a bude pokračovat i v dalších médiích v průběhu celého roku. Po celý duben se také budeme prezentovat cestujícím v soupravách vlaků Pendolino, na což naváže sponzoring dopravních hlášení na Zelené vlně Radiožurnálu a rádiu Beat,“ upřesňuje detaily kampaně Václav Moravec, manažer marketingových kampaní Hypoteční banky. Kampaň využije i televizní spoty či bigboardy na dálničních tazích.

V oblasti internetu bude kampaň rozložená během celého roku do několika období a bude využívat výrazné on-line formáty a videa, zaměřená na posílení image značky. „I zde chystáme novinku v podobě vlastního pořadu o bydlení na Stream.cz. Letos také představíme zcela nový koncept obsahové komunikace na sociálních sítích,“ dodává Petr Makovec, manažer on-line marketingu Hypoteční banky.

Kreativní koncept kampaně pochází z dílny agentury Saatchi & Saatchi.

-stk-