KB připravila bankovní aplikaci pro Apple Watch

čtvrtek, 04. února 2016, 10:30 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Komerční banka připravila pro Apple Watch bankovní aplikaci, jež umožňuje například zjistit aktuální zůstatek, zobrazit poslední transakce nebo vyhledat nejbližší bankomat.

Základní sadu funkcí pro aplikaci Apple Watch bude Komerční banka postupně rozšiřovat. Náměty a zpětnou vazbu bude sbírat od klientů zejména přes sociální sítě Twitter a Facebook s hashtagem #kbwatch. Nejzajímavější nápady budou zapracovány.

„Aplikace pro hodinky Apple Watch doplňuje naší nabídku inovací, která navazuje na Touch ID a 3D Touch představené v loňském roce. I letos se mohou naši klienti těšit na průlomová řešení nejenom v oblasti přímého bankovnictví, ale i mobilních plateb,“ uvedl Mojmír Prokop, zástupce výkonného ředitele marketingu a komunikace Komerční banky.

Aplikace pro Apple Watch je volně dostupná v Appstore. Funkční je po instalaci Mobilní banky na telefonu iPhone 5, 5s, 6, 6plus, 6s nebo 6s plus s poslední verzí operačního systému iOS 9.2. Hodinky musí mít operační systém Watch OS ve verzi 2.0 a vyšší.

-stk-