Na konferenci Multichannel vystoupí Špinar nebo Gallo

středa, 17. února 2016, 07:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

Poslední březnový den se bude konat již čtvrtý ročník konference Multichannel & Data & Trendy. I letos se bude zabývat otázkou, jak zvládnout váš byznys v náročné multikanálové době, a to v souvislosti se stále důležitějším fenoménem efektivního zpracování dat.

„Pro Multichannel 2016 se nám podařilo zajistit rekordní množství řečníků. I proto jsme se rozhodli odpolední část programu rozdělit do dvou samostatných paralelně probíhajících bloků, z nichž jeden bude více zaměřen na datovou analýzu, druhý na trendy. Účastníci si tak budou moci zvolit ty přednášky, které je nejvíce zajímají,” přiblížil formát letošního Multichannelu Tomáš Hájek, výkonný ředitel pořádající asociace ADMEZ.

Mezi řečníky se představí Tomáš Růžička, specialista na online marketing a e-mailing a současný CMO ve společnosti VIVmail.cz, Roman Gallo z vydavatelství Vltava-Labe-Press, Tomáš Votruba z agentury TL5 Digital, nebo Vratislav Sejk z Unicorn Systems. Dále vystoupí Zdeněk Pejcel, Account Executive CZ&SK v Salesforce.com, na téma wearables a reklama promluví Eva Veisová z Ipsosu, na budoucnost reklamy podle Google se podívá David Špinar, Radomír Klofáč z Moris design pohovoří o propojení online světa s nákupním zážitkem v místě prodeje. Milan Zvára z digitální agentury Dark Side se zastaví nad současným fenoménem Youtuberů jako prodejního nástroje a Jan Havlíček s Dominikem Hrodkem přiblíží na příkladu projektu Česko v datech současnou datovou žurnalistiku a možnosti jejího využití.

Konference se koná 31. března 2016 od 9 hodin v budově OKsystem. Více informací naleznete zde.

-stk-